Home » Klantenservice » Betaalmethoden

Betaalmethoden

Betalingen kunnen worden gedaan via iDeal of door een eigen overschrijving danwel contant bij het afhalen van de producten. Voor kozijnen die op maat worden gemaakt geld dat er eerst een aanbetaling moet zijn gedaan voordat de kozijnen in productie worden genomen. De genoemde prijzen zijn, tenzij anders aangegeven, inclusief btw.

iDeal

Met iDEAL kunt u veilig, snel en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. 

Overschrijving

U kunt ook kiezen om het te betalen bedrag over te maken. Het te betalen bedrag mag dan worden overgemaakt Rabobank, nr. 355911566, ten name van DW Kozijnen BV, onder vermelding van uw ordernummer. 
Zodra uw betaling is ontvangen gaan wij over tot productie dan wel verzenden van uw bestelling.

Kortingen

Vanaf 2013 vaste hoge korting van 10% op kozijnen. Met de kortingscode X94A10 wordt deze korting in het afrekentraject verrekend.