Home » Meer informatie » Kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn al ruim 50 jaar in Nederland in gebruik. In deze periode hebben zij hun kwaliteiten meer dan bewezen. Niet alleen in de renovatie als vervanging van houten kozijnen maar zeker ook als volwaardig product met zijn eigen karakter en mogelijkheden.

De door ons geleverde kunststof kozijnen worden vervaardigd van zeer hoogwaardige kunststof profielen merk Veka type NL 104 (104mm verdiept).  Dit is een speciaal voor de Nederlandse markt vervaardigd profiel waarbij het glasvlak bijna 65mm terug ligt, dit geeft door de schaduwwerking een zeer vriendelijke uitstraling.

 Detail vastglas                                          Principe detail aansluiting

Kwaliteit

Kunststof kozijnen zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Onze kunststof kozijnen zijn daarom voorzien van KOMO keur VKG keur en een CE keurmerk, niet alleen op glas of andere onderdelen, maar op het totale kozijn.  Voor ieder pand en voor ieder vraagstuk is een passend kunststof product leverbaar. En altijd met de hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Inbraakveilig

De kunststof kozijnen zijn voorzien van inbraakveilig hang en sluitwerk SKG**
Zij leveren daardoor dus een bijdrage aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Milieu vriendelijk

Kunststof kozijnen zijn volgens een laatst verschenen rapport van IVAM de meest milieu vriendelijke kozijnen.  Dit wordt mede bereikt door het recycling systeem welke sinds 1996 bestaat.

Onderhoudsarm

Kunststof kozijnen zijn bijzonder onderhouds vriendelijk. Nooit meer schilderen, af en toe reinigen met een normaal huishoud middel volstaat. Niet voor niets hebben kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen een uitstekende reputatie opgebouwd. Denk eens aan alle tijd en moeite, om niet te spreken van de financiën, die u bespaart met het onderhoud.